top of page

Fotograf Hagen ble startet i 1964 av Arne Hagen. Før dette tok han sin Fotografutdannelse i Tyskland. Han var tidlig ute med spesiell lyssetting av sine Reklameopptak, møbelfotografering og mote, han arbeidet og mange år med luftfotografering rundt om både for bedrifter i Offshore og for privatmarkedet. Han laget og reklamefilm for bedrifter.

Fotograf-

Hagen

Bilder på dagen.

Bilde på Dagen hos Fotograf Hagen ble et kjent begrep som ble tiltenkt av mor til Arne, Inger Johanne Hagen . Det ble en stor suksess og førte til Bilde på Dagen, Bilde på Bryllupsdagen osv. slik at det ble et begrep at alt innen Bilder på dagen får du hos Fotograf Hagen. Dette er  et begrep som lever videre blandt de som besøker oss.

Arne var raskt ute med å fremkalle sine egne og andres bilder og leverte store bilder laget for hånd i fremste kvalitet. På sine travleste lørdager på 70 og 80 tallet, kunne det være opptil tjue Brudepar på en dag. 
Arne har vært en av de mest anerkjente møbelfotografene i Norge og innehar flere Gullpriser som også innebar Gull i Daguerreprisen. Har og sittet i styret i Norges Fotografforbund og har både Fagbrev og Mesterbrev som Fotograf. Arne fotograferer fortsatt endel landskapsbilder, portretter og reklameoppdrag.

Møbelfotografering på 90-tallet

Fra OL på Lillehammer i 94 startet Rune med videoproduksjon og produserte filmer både før, under og etter OL. Filmer og fotografering ble produsert både på film og kataloger. Dette ga mersmak og det ble i 1995 inngått avtale om levering av tekniske tjenester og hovedansvar for TV2 i Møre og Romsdal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi startet og opp med å produsere film for bedriftsmarkedet, og har ettervært fått god erfaring med det.

Produsert for Hotel Union Geiranger 2013.
Denne videoen produserte vi for Vard, Januar 2016.

I dag er det produksjon av bilder og film til nettsider, presentasjoner og reklame som er i fokus. Vi har i tillegg spesialisert oss på høykvaliteskopiering av bilder i alle størrelser fra visittkort til flere meterstore bilder, levert på de fleste materialer som lerret, plate laminasjon og på aluminium. Vi har butikk med fotokiosk for enkelt å tømme minnekortene til produksjon av bilder. Vi kopierer og digitaliserer de fleste typer film, og vi har enkel nettbestilling.

 

 Vi innehar kompetanse med komplett rammeverksted, og leverer flere typer glass, og passepatout i mange farger og størrelser.

 

Vår siste nyhet er galleriet vi har åpnet som ligger vegg i vegg med butikken med utstilling for å vise frem våre kunstbilder, der vil du finne lokale og nasjonale kunstnere.

bottom of page